Fotboll

Halmia ur tvåan – vad hände?

Det är aldrig roligt att gå neråt i ett seriesystem, men kan Halmia se något positivt av detta…

Att Halmia har kapacitet att spela i tvåan är inget snack, men i rådande enkelserie var det viktigare än någonsin att vara med från start.

Helgens nederlag började ju faktiskt inte just i helgen, utan tidigare med skador och tufft matchande.
Lägger man till att man inte fått ut allt av truppens förmåga samt återkommande bollar som inte trillar in i bortalagets bur, som de borde gjort i medvind.

Vad kunde tränartrojkan gjort annorlunda för att undvika nedflyttning, det låter vi andra experter sia om – men vi vet att tränarna har vänt på varenda sten för att på nått sätt hitta rätt väg igen.

Kan seriespel i trean vara bra…

Ser man historiskt så har ekonomin inte varit den bästa i klubben på många år, som så många andra klubbar i den här stan…

Nu har man chansen att ta ett nytt helhetsgrepp om klubbens herrfotboll och börja om.
Nu är verkligheten sådan att nu väntar betydligt kortare resor och annat motstånd, vilka är beredda att ta upp laget till tvåan igen – Ett perfekt tillfälle att få spelare som står upp för klubbmärket att ta tillbaka klubben till tvåan genom att spela i de lägre divisionerna samt få ekonomin i ännu bättre balans en gång för alla, genom att börja om från början!

Tänkt det är inte längesen man var på väg uppåt, som det kan svänga!

Om allt går Astrios väg så är de stans näst bästa klubb, det trodde man inte OCH inte trodde man att derbyt mellan ALETS IK – IS HALMIA skulle ske heller – det kan nu bli verklighet.

Hur tänker klubben nu…

Damsidan har en strålande säsong bakom sig och kom tvåa i division ett, kommer dem inta Örjans Vall, för var går gränsen för att herrarna skall spela sina hemmamatcherna på fina Örjan?

Damerna ligger nu betydligt högre upp än herrarna, och denna fråga kommer ju komma upp….
Styrelsen i Halmia har mycket att tänka på, för att få skutan på rätt köl igen, för en sak är säker.

Halmia skall tillbaka till tvåan, där hör ni hemma!

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen