Fotboll

Halmstadtjejerna gjorde riktigt bra ifrån sig i debutmatchen

Thea, Nova och Lova är de tre tjejerna som är uttagna från Halmstad på rikslägret och alla tre kan vara nöjda över sin debut inför ögonen på förbundskapten Lovisa Delby…

Astriotjejerna Nova Rolfsson och Thea Staffansson var först ut av trion och drömstart för de två, som hittar varandra i sömnen efter ha spelat länge tillsammans.
Thea skär igenom med en briljant passning till Nova som visar direkt att hon blir att hålla ögonen på.

Nova gjorde ingen besviken och satte bollen i nätmaskorna från sin position som forward.
Thea spelade hela matchen som högerback och det var nog där Emma Silvandersson hade gamla minnen i huvudet, när Thea gjorde en briljant match mot Lidingö i våras som gjorde att Thea nu fick spela högerback.

Astriotjejerna kan pusta ut efter debuten med väl godkänt, men visst vill vi se Thea längre upp i banan för att få ut den kapaciteten som den unga talangen besitter.

Tredje talangen från Halmstad och närmare bestämt HGH´s Lova Renfors Tilmaz fick 50 minuter på plan och även hon visade fina kvaliteér inför förbundskaptenen Delby.
Det syntes att det var nya kamrater runt Lova, men som växte in i matchen desto längre kampen pågick , där tempot var bra högt för att vara denna ålder.

Halmstadsport fick en pratstund med förbundskapten Lovisa Delby om sin roll under den här veckan och vad hon kikar på.

Självklart pratade vi med Halmstadtrion efter sina debuter och visst var det nöjda tjejer som kom till vår intervjumikrofon.

Förbundskapten Lovisa Delby

Thea Staffansson och Nova Rolfsson

Lova Renfors Tilmaz

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen