Fotboll

HBK Futsal fick åter en förlust in på kontot

Det vill sig inte riktigt för HBK´s futsal gäng utan man fick bege sig från Halmstad Arena med en förlust i ryggen mot Strängnäs

Det var spännande in i det sista när HBK tog emot Strängnäs under Halmstad Gameday,  tyvärr rann målen in mot slutet av matchen och det blev tyvärr en förlust med 4-8 för HBK.
Det började inte bra för HBK – igen
Efter mindre än en minut kom Strängnäs första mål, efter passivt spel av både utespelare och målvakt.
HBK började komma in bättre in i matchen och hade ett par halvchanser innan nästa kalldusch till 0-2 kom, inte helt rättvist, på en variant efter en fast situation.
Marc Brandin och Jakob Adolfsson hade varsitt läge, men det var Besart som spräckte HBK:s målnolla i 14:e minuten. Men kort därefter kom 1-3 efter en hörna. Men HBK tog med sig en bra känsla in i halvtidsvilan då Granelund lyckades trycka in en reducering precis innan paus.
HBK inledde andra halvlek bra
men Strängnäs fick straff fyra minuter in i halvleken. Men istället för ett straffmål (bollen gick utanför) kom 2-4 sekunder senare efter en soloprestation från Arpacik.
Besart var inte nöjd med sin målskörd utan reducerade till 3-4 direkt på frispark.
Riktigt snyggt av HBK:s skyttekung.
HBK var därefter nära genom Radovanovic, och Strängnäs kände sig tvingade till en timeout.
Timeouten gav utdelning direkt, och 3-5 kom efter ett skott från håll precis under kryssribban och 3-6 kom minuten senare.
Då tog HBK timeout, och Adolfsson tryckte in 4-6 under efterföljande jokerspel. Men under sista minuten rann det iväg och Strängnäs tryckte in två mål till, så matchen slutade 4-8.
referat är taget från HBK´s hemsida
Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen