Fotboll

HBK P15 slog ut Trelleborgs FF i Gothia Cup

En kliniskt kontring med hyperspeed gav HBK biljetten till Semifinal när man vinner med 1-0…

HBK hade ett par riktigt bra lägen med ramträffar som krydda i den första halvleken mot ett duktigt Trelleborg, där båda lagen hade svårt att komma igång.
HBK är det bättre laget i första men den skulle komma att bli mållös.

I andra så är det Trelleborg som är det bättre laget och har ett momentum i andra delen av matchen, då inleds kontring ala speed.
Brytning på mitten och en löpboll på speedkula, ni som har följt oss vet att vi menar Rasmus Karlsson.

Karlsson gör som han gjorde i gårdagens match, rundar sin motståndare och serverar bollen på ett fint silverfat till Olivier Kapsimalis som får Bravida att eka av jubel från HBK lägret.
Domaren har precis visat att det är fem minuter kvar när målet kommer och visst har Trelleborg något läge, men segerjublet skulle förbli i HBK som nu är vidare till semifinal och möter i morgon Bajen.

Olivier Kapsimalis matchhjälte för sitt HBK.

Olivier

 

Övriga HBK lag 

HBK pojkar 14 är vidare med sina två lag och fortsätter att imponera, dessvärre är Gothia över för HBK – Tjejerna samt pojkar 13.
Pojkar 13 fick stryk av duktiga FC Champy med hela 8-0 medan tjejerna föll mot Sandsbro AIK från Växjö med 2-1 och har inte marginalerna med sig denna dag.

 

Ni kanske gillar någon bild lite extra hör av er i så fall, så skall vi se vad vi kan lösa.
Bilderna är helt ok att använda så länge ni taggar Halmstadsport i era medier samt att inte beskär bilden ( loggan skall synas)

 

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen