Fotboll

HBK vann mot Stocksund

Ett revanschsuget HBK tog emot Stocksund i P19 allsvenskan och kunde vinna med starka 3-1, även om bortalaget hade flygande målvakt

Efter tennissiffrorna 2-6 i baken från förra matchen mot Djurgården, så var det ett taggat P19 lag som ställdes på benen.
En del nya spelare togs upp underifrån när det nalkades bal för de som är födda 05, men det bekom inte HBK som kunde vinna med 3-1.

Stocksund som även de kom med en förlust i bagaget fick vända hem norrut med ytterligare en svidande förlust, där Altin Mazreku gjorde de båda första målen för sitt HBK.
Då hade Stocksund gjord 1-0 i den 19:e minuten som innebar ett HBK som fick jaga i underläge.

Stocksund var inte ofarliga men HBK var det mer spelskickliga laget och det skulle ge utdelning och spiken i kistan för bortalaget kom när Linus Abrahamsson briljant trycker sig förbi sin försvarare i djupled.

Full koll på vad målvakten skall göra placerar Abrahamsson in 3-1 och ridå ner för Stocksund.
Vill säga att det finns många guldklimpar i det här laget och med tvåmålsskytten Altin Mazreku kan man alltid lita på att jobbet görs, men också målen.
Dagens andra målgörare Linus Abrahamsson är en av spelarna som jobbar hårt i det tysta och borde vara en dröm för tränarna där han gör allt för laget.

HBK ligger nu på en fjärdeplats med en poäng upp till klassiska AIK som har en match mer spelad.

Vi knäppte lite bilder från matchen (bonusbilder från Djurgårdens matcher finner ni nedan också)

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen