/
Fotboll

HBK vann mot Tvååker med 2-1

Dusan Djuric

Nja.. det var väl inte den bästa matchen som HBK visade upp mot division 1 laget Tvååker!

Ett mörkt Skedalahed med en tapper skara publik fick se ett hemmalag som ägde boll, men hade otroligt svårt att lyckas förvalta de lägen som kom.

Tvååker låg lågt i sitt försvarsspel och lät bollklubben trilla boll, men tog för sig mot ”storebror” och var inte helt uddlösa framåt.

Halmstad var i mångt och mycket stillastående och såg ut som att kontrasterna från att möta FC Köpenhamn till Tvååker inte gjorde att motovationen var 100 bland spelarna.

Det blandades och gav och ibland glimrade HBK till med fint och rörligt passningsspel och när klockan tickade in på 32 minuter på matchklockan visade den alltjämt unge Dusan Djuric upp ett kliniskt avslut efter att fått ett fint tillbaka spel som Djuric drog till på.

1-0 på tavlan och det var också halvtidsresultatet till hemmalaget.

I andra kom HBK ut och började piggt och i matchminut 67  gjorde Samuel Kroon sitt första mål i HBK dressen efter att den tagit på en Tvååkerspelare och 2-0 var ett faktum men något turligt.

Bortalaget fortsatte och jobba på och skulle också få utdelning efter riktigt fint anfall löst upp försvarsknuten i HBK och inhopparen Jakob Adolfsson placerat bollen säkert i mål.

Matchen slutar 2-1 till HBK!

Klicka på bilden för fler..

HBK - Tvååker

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Till toppen