Fotboll

HGH vann på Munkavallen i Ysby

På lördagen spelades sista omgången i Div. 4 södra Halland för Lagan och HGH på Munkavallen i Ysby.

Första halvlek var i det stora hela mycket tillknäpp och krampaktigt med fler passningar som gick fel än rätt från båda lagen!

Bäst skärpa hade ändå hemmalaget, ändå är det gästerna som, i minut 11, tar ledningen genom Linn Eriksson, som efter ett bolltapp av Lagan precis utanför straffområdet, rundar målvakten och gör 0-1.

Båda lagen har en del chanser men båda målvakterna räddar sina lag från fler insläppta mål i första halvlek!

Halvlek två är betydligt bättre, trots en del felpass här också!
Matchen står och väger och Lagan är nära att kvittera ett par gånger, men HGH:s målvakt Paulina Navickaité, som till vardags är mittfältare visar att hon också har målvaktstalang, tvingas göra ett par svettiga räddningar!

Mitt i Lagans jakt på kvittering kommer Lova Herrlin till ett skottläge och får på en bra träff och bollen seglar över Laganmålvakten till 0-2 i minut 71!
Lagan fortsätter trots det att försöka spräcka nollan, men i en omställning kommer HGH:s Tuva Falk fri men blir nergjord i straffområdet och domaren Zahir Rama blåser straff.

Straffen tar Linn Eriksson hand om och kallt rullar in sitt andra och HGH:s tredje mål! Detta sker i 87:e minuten och matchen slutar 0-3!

Klicka på bilden för fler 

Bilder och text: Lennart Jönsson @billeboysortpics

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen