Fotboll

IS Halmia punkterade matchen mot Vinberg på 20 minuter

IS Halmia som förlorade förra matchen studsade tillbaka in i vinnarspåret direkt med en vinst mot Vinberg med 4-1 på Örjans Vall.

Efter smällen mot Qviding var målet glasklart från tränaren Goran Ravnjacovic, täppa till bakåt och vara noggranna för att inte bjuda på chanser för motståndarna…..

Publiken fick se en oerhörd effektiv fotboll första 20 minuterna. där ett högt passningsspel med rätt adress kombinerat med ett aggressivt försvarsspel skulle bli segermelodin i denna underbara sommarkväll på Örjans Vall.

Bortalaget Vinberg hade det riktigt jobbigt och i 14 minuten spräcker Albin Mazreku behärskat med fel fot nollan för hemmalaget, efter att Emil Håkansson assisterat med fel fot.

Endast fyra minuter senare störtdyker Rasmus Andersson in i straffområdet och trycker in 2-0 i 18 minuten efter ett hårt inspel av Emil Håkansson.

Knappt hade måljublet lagt sig när  3-0 kommer genom Emil Håkansson efter assist från Albin Mazreku och då hade det endast gått 20 minuter

Vinberg repade sig kortvarigt när man lyckas reducera till 1-3 efter ett missförstånd i Halmias backlinje, men det verkade inte bekomma de röd/vita som löper på som om det vore rena motorvägsfart.

4-0 är signerat Emil Håkansson som efter ett solonummer sätter den beömda spiken i kistan till 4-1 målvaktens bortre hörn då visade klockan 42 minuter.

Matchen var punkterad och i andra halvlek var hemmalaget noggranna i sitt passningsspel och försvarsspel och vann komfortabelt med 4-1.

Huvudtränaren Goran var nöjd att man var snabbt tillbaka i rätt spår, men grämde sig lite att man inte sätter någon balja till i andra.
Tränaren var lite extra nöjd över Albin Mazreku som jobbat hårt en längre tid och gör ett väldigt väldigt bra jobb idag säger en glad tränare till Halmstadsport.

Klicka på bilden för att se många fler bilder från matchen 

IS Halmia - Vinberg Herr

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen