Fotboll

Janne Andersson populärt inslag på Bendt Bil Cup

När Janne kliver in i kombihallen, ser man tydligt hur populär vår förbundskapten är…

Att hemmasonen besöker moderklubbens ungdomscup är givet om han är i Halmstad.
Surret och pulsen höjs när Janne kliver in i kombihallen  och det är många som vill ta selfies med Sveriges mäktigaste man i fotboll.

Vår förbundskapten har tagit Sverige till EM, VM och visat upp fingertoppskänsla efter att gång på gång gett näsbränna åt svenska landslagets motståndare, som förbryllat ser på vad en Halmstadkille kan trolla fram av ett litet fotbollsland som Sverige.

När Bengt Johansson ledde handbollslandslaget skapade han folkets landslag, den tronen har Janne Andersson tagit över med råge genom öppenhet och fötterna på jorden i alla sammanhang.

Det märks att Janne älskar att besöka Halmstad och Alet och visar upp en tålmodighet när selfies efter selfies smattrar bland mobiltelefonerna för att alla skall få sitt.

populärt inslag

Sportchefen Håkan Hallberg  berättar för Halmstadsport att kontakten togs i veckan med förbundskaptenen som lovade att dyka upp.
Det är andra året i rad han kommer och det är ett populärt inslag att se ung som gammal vilja ta selfie och prata lite säger Håkan.

Tror du att vetskapen av att Sveriges Förbundskapten kan komma på besök lockar fler lag till cupen

-Jag tror faktiskt det, men framförallt är det att man spelar på kort tid samt att det är på konstgräs som gör att vår cup är så populär.
Sen går det nästan lite för snabbt ibland för vi vill få in lite på vår försäljning också.

Drygt två hundra lag besöker Kombihallen under fyra helger och den stora nyheten är att det spelas en klass med Damlag som tog slut väldigt snabbt avslutar Håkan Hallberg till Halmstadsport.

Klicka på bilden för fler 

Bendt Bil Cup 2019

 

 

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen