Fotboll

klar vinst för Astrios damer i premiären

Premiärmatchen mellan IF Centern och BK Astrio i division 2 dam spelades utan publik på ett soldränkt Kärlekens IP, där Söndrumslaget  satte tonen direkt…

Det var två unga lag som möttes igår på Kärlekens IP som äntligen fick känna på annat än träningar.

BK Astrios Lovisa Brogren som var en målinjektion förra året för dem gul/svarta behövde en minut för att sätta årets snabbaste mål och 1-0 var ett faktum.

Anfallskollegan Wilma Leidhammar utökade till 2-0 och Olivia Pousette satte trean innan pausvilan ljöd.

Uppförsbacke för Centern, men hårt arbete ger resultat och Caroline Lindau reducerade till 1-3 knappa minuten före man spelat 60 minuter av matchen.

Tyvärr för hemmalaget sätter Julia Mared 1-4 i 72:a minuten efter förarbete av den kvicke Lovisa Brogren.
Centern hittar nätmaskorna i den 76:e minuten med hjälp av BK Astrio och ett självmål skrivs in i protokollet.

Wilma Leidhammar utökar Astrios ledning till 2-5 innan Amanda Junfors rättade till slutresultatet till 3-5 efter en fin delikatess.