Fotboll

”Lejonet” sänkte Svenska mästarna

Ett soldränkt Örjans Vall och Svenska mästarna BK Häcken på andra planhalvan plus ett sargat självförtroende då behövdes något extra

Innan match har inte varit allt för rolig för HBK och ser man tillbaka mot Elfsborg, då var det nog många som inte trodde på tre pinnar hemma mot svenska mästarna.

Det har gjort det förr och kommer göra det igen …

Ut kom ett disciplinerat och välmående lag som jobbar för varann och inte ger vika, där Erik Ahlstrand och supertalangen Kazper Karlsson verkar kunna springa hur mycket som helst och bara det gör motståndarna trötta.

Pappan i laget Andreas Johansson styr och ställer och tar hand om de yngre på ett perfekonistiskt sätt, som när  Gabriel Wallentin hade två mindre lyckade ingripande – Direkt framme och stöttade och pushade och vips såg den lätt skärrade i blicken Wallentin trygg ut och tillbaka i mental balans!

Så har HBK ett lejon till högerback

Phil Ofosu-Ayeh Som med sina brutalt muskulösa lår smyger iväg på högerkanten och accelerera likt ett lejon som skall inta sin måltid för dagen.
Högerbacken visade i den tionde minuten att siktet var inställt på en riktigt smaskig måltid när hans skott styrs i stolpen.

”Lejonet”Phil Ofosu-Ayeh Skulle få sitt byte fällt…

Tillfället kom några anfall senare när Even Hovland total missar bollen och då är han där,
”Lejonet” som i kamp med både målvakt och försvarare rundade och trycker in sitt första allsvenska mål och måltiden är serverad.

1-0 blev slutresultatet och målvakten ”Malle” konstaterade

– De hade inte så mycket idag!

Kazper Karlsson var inne på samma spår

-Hände inte så mycket och det kändes som att vi har kontroll och de riktigt farliga chanserna så var det vi som ställde till det.

HBK spelar inte den vackraste fotbollen, men väldigt effektivt och som ”pappan” Andreas Johansson i laget sa

– Jag skiter i hur vi vinner, bara vi vinner!

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen