Fotboll

Lucas Lindau sänkte Varbergs Gif

Astrio tog en stabil 4-0 seger mot Varbergs Gif där Lucas Lindau sänkte bortalaget med 4 mål…

Astrio tog tag i matchen direkt i Hallandsderbyt mot Varbergs GIF där många trodde nog på en gulsvart ledning i den nionde spelminuten när Niklas Taube serverar David Danielsson sätter in 1-0, men den ass.domaren har dragit upp flaggan för offside.

GIF utnyttjade medvinden i första och försökte att överlista Andreé Petersson i hemmamålet ett par gånger, men ingen utdelning.
Utdelning fick istället Lucas Lindau, och det skulle handla mycket om Lucas denna eftermiddag. 1-0 kom i den 24:e efter ett fantastiskt fotbollsanfall.

Varberg har ett jätteläge att kvittera bara fem minuter senare då Ardrian Berisha kommer fri, först räddning av Andreé och sedan avslut över på returen.
Tio minuter innan paus var det återigen dags för Lucas att skriva in sig i målprotokollet. 2-0 i paus och Astrio hade koll på matchen.

Andra halvlek kontrollerar Astrio, men idag var det Lucas show som när han i slutet definitivt punkterar matchen med att göra 3-0 i matchminut 85 så var det definitivt klart, men Lucas var inte klar ännu.
Det skulle kommit ytterligare ett mål, denna gång med pannan.
Lucas visade upp ett stort register idag. Två mål med vänstern, ett med högern och ett med huvudet. Skall man göra sitt första mål för a-laget så kan man lika väl göra fyra.
BK Astrio - Varbergs GIF
Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen