Fotboll

Mäktig inramning när HBK startade upp för 2024

HBK-supportrarna välkomnade spelarna på herr- och damsidan med ett gnistrande fyrverkeri tifo

Cirka 100 personer tog sig till Halmstad Arena i den bistra kylan, för att se de båda representationslagen köra en gemensam uppstart på konstgräs.

I den bitande kylan fanns årets nyförvärv på plats och även ryktenas man i HBK, Kazper Karlsson, för att göra årets första träning tillsammans.
Veteranen, Andreas Johansson, som ser ständigt ung ut på fotbollsplanen, fanns också på plats för att ta sikte på den spelare som gjort flest matcher genom tiderna.
Går allt vägen och ”gamlingen” i HBK håller sig frisk så blir han historisk i slutet av april.

Andreas Johansson var på strålande humör efter första träningen, men medgav att det var lite kallt och lite svårspelat.
-Touchen sitter väl inte 100 så här års men roligt att vara igång och det känns lika lätt som förra årret, sen kunde det gärna få vara lite varmare.

En otrolig mäktig stämning som våra supportar fixat och det är ju det här man brinner för, men visst det skulle vara härligare om det skulle vara april och tävlingssäsongen verkligen drar igång avslutar veteranen till Halmstadsport.

På damsidan, där det har varit lite turbulent var  det glada miner, och nya huvudtränaren André Johansson var belåten efteråt.

– Det känns bra och jag har ju hört att det varit lite turbulent, men jag kommer hit med ett vitt papper så jag vet bara till namn vilka som gått vidare.
Första träningen och allt såg bra ut och några nyförvärv kommer presenteras inom kort, så det här skall bli väldigt roligt avslutar André till Halmstadsport.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen