Fotboll

Oavgjort i Derbyt på Örjans Vall

Två lag som slet och krigade på Örjans Vall, där 2-2 blev slutresultat mellan Halmia – Laholm…

Det var ett oerhört högt tempo i matchen och många av spelarna fick kramp runt åttionde minuten, där ingen av lagen ville vika ner sig derby som det var ..

Tränaren Joseph Wahlund var inte alls nöjd med sina mannar i första halvlek, där Halmias press ger utdelning i första 30.

Första halvlek är katastrof!
Jag var så besviken vi gjorde inte alls det vi har jobbat med,  som att vi hade skorna kvar i omklädningsrummet så jag var riktigt besviken i paus.
Vi gjorde ju 2 byten också gav ju effekt Med Oscar Vernersson och Teodor Svensson som kommer in där uppe.

Vi vänder matchen för vi står upp bra i andra och fick se superinhopparen Vernesson göra två mål.

Vad sa du i halvlek inne i omklädningsrummet
-Att de var sämst att jag var besviken att jag inte tyckte att vi gjorde jobbet och att man kan begära i alla fall att man springer och liksom krigar om inte spelet fungerar.

Sen att Vernersson hoppar in och nu har han gjort 4 mål på 3 inhopp,  så att det är klart att han aspirerar ju på att starta naturligtvis om han gör såna här insatser.
Det är en bra kille också tränar hårt och så vidare

Vad tar du med dig
Jag tar med mig en pinne jag tar med mig att att vi vänder på på en situation som vi nog inte hade gjort kanske för förra året, som jag tycker att det är imponerande och att det är en god moral i laget tycker jag.

Målskytten Oskar Vernersson sa så här efter matchen

Tuff start med ett mål början och i slutet.
Vi får en tuff start men vi kommer tillbaka gör det bra och sen räcker det inte hela vägen, där planen är lite större än hemma så det tar lite på krafterna där ute.

Nu siktar jag på en startplats, men man kan aldrig vara säker så det gäller att jobba hårt på träningarna avslutar superinhopparen Vernesson till Halmstadsport.

Tränaren Anders Wallin

Det var väl en typisk derbymatch om man säger mycket mycket kamp och så vidare jag tycker att vi är väldigt väldigt bra första 30 minuterna.
Vi trycker ner dem något oerhört i presspelet som sitter perfekt, och även hemåt så jobbar vi stenhårt och ett tag hade vi nio gubbar som jobbade ner egen box – så det det var häftigt att se.

Vi skapar vi ju en hel del och ska punktera matchen, vi har läge för 2-0, men de får in bollen i mål efter lite flipper spel.
Deras 2-1 mål måste jag kolla vad det är ser så otroligt billigt ut säger Anders Wallin

Jättekul med ungdomarna som fick hoppa in också Svante Wiberg 16 år behöver 2 felpass och så tänker man nu blir du nervös nu, så spelar han vägg där och kommer runt på kanten så kan inlägg så häftigt att vända på det och även Robin Åkerblad var 16 år på topp och gör ett fantastiskt inhopp.

Nöjd?

Nej!
Jag tycker vi ska ha punkterat matchen innan, sen visste vi att de skulle spela de här långa bakom och så blev det och det hade vi pratat om.
De har några halvchanser, men vi är obesegrade och 7 pinnar för på tre matcher det var målsättningen avslutar Wallin till Halmstadsport.

1-0 Oskar Rantala Törnfeldt 18:e minuten
1-1 Oskar Vernersson 50:e minuten
1-2 Oskar Vernersson 57:e minuten
2-2 Brandon Camacho Sobek 75:e minuten

 

Klicka på bilden för fler

IS Halmia - Laholms FK

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen