/
Fotboll

Positiva vibbar för Halmstad Bollklubb

Dusan Djuric förlänger med HBK – och positiva vibbar sänds ut efter den tunga starten.

Det här behövdes för Halmstad och HBK! , att  få energi och visa att man redan nu bygger för nästa säsong oavsett hur det går i år.

Så här skriver HBK på sin hemsida 

HBK förlänger med Dusan Djuric, och Djuric är kvar i klubben 2020 ut. ”Jag är lycklig,” säger ”Dulle” efter förlängningen.

– Jag känner mig väldigt, väldigt glad, jag vet inte hur jag ska beskriva det faktiskt, det finns inte så mycket ord att säga förutom att jag är lycklig, säger huvudpersonen själv.

Manager Magnus Haglund är väldigt nöjd med förlängningen.

– Jag är jätteglad, det känns väldigt bra för mig personligen och jag vet att det blir fantastiskt bra för Halmstads Bollklubb.
Dusan har visat att han har kommit tillbaka till den nivån i sitt spel som han har inom sig men som han av olika anledningar inte fått ut de senaste åren, men nu är han där och då blir han en extrem tillgång både med sitt offensiva spel och sin spelförståelse.

Så det är en mycket lycklig dag för Halmstads Bollklubb.

Och att förlänga med HBK var ett enkelt beslut för Djuric

– Ja, det var väldigt enkelt med tanke på hur situationen är och kärleken till klubben och att få förtroendet för ett år till känns väldigt bra, säger ”Dulle.”

Och att få dra på sig HBK-tröjan och gå ut på Örjans vall igen har varit en väldigt speciell känsla för Dusan.

– Jag känner mig som 20 år igen, svårare än så är det inte.
Det är speciellt att ta på sig HBK-tröjan, jag har tagit på mig andra tröjor men just denna är speciell, avslutar Dusan till HBK´s Hemsida. 

Bild: Estrid Wagersten HBK 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Till toppen