Fotboll

Publikrekord på Örjans Vall

Toppmötet mellan HBK – Laholm i division 2 damer drog storpublik – hela 728 personer fick se lagen spela oavgjort!

Bortalaget inledde piggt och med lite bättre avslut så kunde Laholm tagit en tidigt ledning både en – två – tre – fyra gånger, men hemmalaget tog sig in i matchen tack vare en storspelande Emma Orrdal i målet och  halvtidsresultatet 0-0 kändes ganska ologiskt.

I andra halvlek piggnade HBK till och i 52:a minuten skulle jublet ljuda över Örjans Vall för första gången, när Arbnora Robeli skickade bollen i mål.

Tyvärr visade linjemannen upp den vinkade flaggan för offside, men det skulle komma mera från den ”nya” anfallaren Robeli när talangen Moa Karlsson gjorts ner innanför straffområdet.

Arbnora Robeli kliver säkert fram och sätter den gula bollen i nätmaskorna efter 62:a minuten.
Hemmajublet hade knappt lagt sig över Örjans Vall när Laholms Julia Olsson skickade upp bollen i nättaket.
Stort jubel från bortalaget och dess supportrar.

HBK försökte ända in i det sista men det ville sig inte riktigt för hemmalaget denna gång och matchen slutade 1-1.

HBK var tvingade att vinna för att haka på Laholm som nu har allt i sina händer och båda tränarna var rätt så rörande överens om att Laholm har ena benet i division 1 nästa år.

Så här sa tränarna efter matchen

Stefan Jönsson tränare i HBK uttryckte att Laholm är för bra för att tappa mot de andra lagen och var lite besviken på att man inte kom upp i normal standard och tar också upp knäskadan som mittbacken Agnes Heinrich ådrog sig på uppvärmningen att det inte var optimalt för laget.

Tränaren Peter Åberg ville lyfta sin backlinje som står upp mot ett fysiskt starkt HBK och det som kan stoppa oss är skador på våra tongivande spelare, så får vi vara hela och friska så får vi hantera denna situation på bästa sätt avslutar tränare Åberg till Halmstadsport.

 

Klicka på bilden för fler … 

HBK - Laholms FK Dam

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen