Fotboll

Snacka om att HBK vill tillbaka till allsvenskan!

Skall HBK´s ”gamla” succéspelare fixa en efterlängtad återkomst till allsvenskan, det återstår att se men med Dusan Djuric tillbaka ser det onekligen bra ut.

När de stora pengarna kliver in i allsvenskan efter  säsongen, så är det viktigt för HBK att vara med i den högsta ligan i Sverige.

Just nu pratas det mycket om klubbens ekonomi runt om i Halmstad, men vi på Halmstadsport tycker fokuset borde ligga på vad som sker på planen

Tänk att få hem två spelare som har HBK hjärta i blodet och då tänker vi på Dusan & Ante G lägg därtill Peter Larsson som kom förra året, bara här är det värt att gå till Örjans Vall och se spelare som kommer göra allt som finns för att ta klubben tillbaka till finrummet igen.

Förresten…

Såg i media att det skrevs illa om att Dusan kommer hem till sin favoritklubb, tänk de kvaliteér denna kille har & ni som klankar ner på återkomsten hoppas jag kommer stå längst fram och tacka Dusan när han skjutit klubben tillbaka till finrummet.

NÄ alla där ute det skall bli förbannat roligt att se årets HBK för nu börjar det likna något – där många har stort HBK hjärta!

Vi ses på Örjans Vall

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen