Fotboll

Sperlingsholm/ Skuggan BK vann hemmapremiären

Sperlingsholm/ Skuggan BK visade bra anda när vann vänder ett 0-1 underläge mot Simlångsdalen under fredagskvällen

I strålande vårsol fick den glesa folkmassan som tagit sig till Sperlingsholms IP se bortalaget inleda målskyttet redan efter 4 minuters spel, efter en perfekt nick av Jesper Fredriksson.

Hemmalaget är det bättre laget och trycker på direkt efter Simlångsdalens mål och kommer närmare och närmare ett premiärmål på hemmaplan.
Det skulle komma efter att inhoppande Fredrik Klingberg 45 år ung varit högst delaktig i förarbetet, få se Ahmed Ismail Hasan kvittera till 1-1 i den 29:e matchminuten.

Hemmalaget skulle också gå till paus med en 2-1 ledning när Teodor Pal  skickar in bollen i mål efter 44 minuter.

Simlångsdalen skulle kvittera innan publiken fått känna  korvdoften lägga sig, för fem minuter in i andra var vad som krävdes när Andreas Gustavsson hittar nätet bakom Kevin Johansson.
Ett hårt arbetande Simlångsdalen skulle inte få åka hem med tre poäng, för det satte Lukas Thydell stopp för när han stänker in 3-2 i den 76:e minuten

Simlångsdalen stod upp väldigt bra i denna match och kommer ta många fina poäng i division 6 och för hemmalaget här är målsättning att gå upp, med en trupp som är från 16 år upp till 45 åriga veteranen Fredrik (Fransson) Klingberg som snörat på sig skorna igen.

Vi lyssnade på de båda tränarna innan match och hörde oss för inför kvällens drabbning

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen