Fotboll

Tummen upp för Västcupen!

Västcupen spelades för första gången på lördagen på ett soligt Halmstad Arena IP där personer med funktionsvariationer deltar.

När Halmstadsport är där så är det full fart på dem gröna fotbollsplanerna, men det är något som inte riktigt är som vanligt när det är en fotbollscup.

Här är det en sådan skön stämning på som utanför plan och glädjen till att röra sig & kärleken till fotboll är väldigt stor.
Killar och tjejer spelar tillsammans och förmågan individuellt är väldigt olika, men inga sura miner någonstans – HELT FANTASTISKT!

HBK för alla är arrangör och har tidigare år fått åka iväg uppåt landet för att spela cup.
Nu fick man spela på hemmaplan och totalt var det 35 lag anmälda i sju olika divisioner som deltog.

 På HBK´s hemsida så låter det så här 

Vi är en del av HBK och vi vill visa bredden i HBK:s verksamhet, att även vi tillhör Halmstads Bollklubb. Kom och titta på oss på lördag så får ni se ytterligare en del i HBK:s breddverksamhet, säger Kenth Johansson, ledare i HBK FFA, och fortsätter…
Vår fotboll är nog lite mer glädje, och lite på ett annat sätt, men det är fotbollen vi samlas kring, många ser också det som ett tillfälle att träffa nya kompisar emellan våra lag.
Vem som vann i de olika divisionerna det spelar mindre roll, där individuella prestationer och gemenskap var nummer ett denna dag!>

Klicka bilden nedan för att ta del av fler foton
Västcupen 2019
Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen