Fotboll

Tung förlust för HBK

Förlusten mot Norrby i gårdagens match var inte missvisande, men otroligt tung när siffrorna skrevs till 1-2…

Tränaren Mak Lind i Norrby var nöjd med lagets prestation och sa efter matchen, hur han tänkte och visst hade han scoutat dem mycket det syntes!

HBK vill gärna ha uppspelning mot framförallt Boman och sadat Karim och dom är extremt svåra att jobba mot blir mycket kamp mycket dueller därför får vi gå i hög press tidigare.
Så farligheterna minskar och så långt ifrån som möjligt.

Halmstad har inte så många målchanser men Bohman var väldigt bra idag och gör deras mål.
Vi har 13 hörnor och många inkast och det var skönt att det ger resultat för vi vet att HBK är svåra att möta om inte den svåraste bortamatchen i serien.
Matchen i sin helhet är tight och jag är väldigt nöjd med utdelningen.

  Magnus Haglund
Matchen blir väldigt upphackad och många långa bollar som kommer in i vårt straffområde och vi försvarar väldigt bra men 2 av dem gör vi inte tillräckligt bra tyvärr.
Vi har 1-0 dessförinnan och vi kunde haft satt tvåan om ribbskottet suttit, kommer inte in i något riktigt flow i spelet och de låste oss på ett riktigt bra.

Klart vi är jättebesvikna att vi förlorar matchen som var ganska jämn men framförallt vill vi göra det bättre och jobba avslutar Haglund.

 

 

Jubilaren Andreas Johansson satt med en tom blick i pressrummet
De är tunga och mycket dueller det visste vi så vi var förberedda på detta….
Klart skönt att vi leder med ett mål i paus och när Malcolm gör en eller två svettiga räddningar och gjort det väldigt bra så att det var klart skönt att leda i paus.

Paussnacket var att vi skulle försöka spela och gå för för tvåan också men jag tycker faktiskt inte vi får igång något ordentligt spel överhuvudtaget.
De får göra mål på 2 fasta och det är klart att det är tungt

Speltempot är överlag väldigt dåligt tycker jag att man kan kräva bättre speltempo, jag tycker framförallt som man har betalande åskådare som går in och ska titta på fotboll och då vill du väl ha bollen i spel så mycket som möjligt och det tycker jag inte är där ute i dag, tar väldigt lång tid mellan varje gång den och död.

Vi ville ju skapa mer tryck och kunna få ett bättre passningsspel och rörelse och få mer liv i vårt anfallsspel, men superettan är annorlunda.
Tror många motståndarna  kommer hit och försöker ta sönder matchen och jobba på fasta & Norrby är bra på sitt sätt så att det är ju tufft med 13 hörnor och 10 inkast då är dem tunga att möta.

Matchen slutar 1-2 efter att Bohmans gjort 1-0  Nicklas Savolainen gör 1-1 i matchens 70 minut för att sen se Anton Wede tysta den 2633 stora publikskaran och 1-2 var ett faktum.

Klicka på bilden för fler …

HBK-NORRBY

 

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen