Fotboll

Världsklass HBK …

HBK tillbaka i allsvenskan efter man kört över Sundvall och vinner med hela 6-0 på bortaplan…

HBK satt verkligen inte kvar på bussen som tog dem upp till Sundsvall, utan man satte full fart framåt och med höstens man på plan Mikael Boman – ja då var det klart efter knappa 25 minuter.

Det vet i tusan om Boman varit så effektiv någonsin genom sin karriär som denna hösten, för de två målen om han gör innan klockan tickade in på 25 minuter är briljans i den högre skolan.

När Samuel Kroon utökar till 3-0 var det korkarna i luften på många håll i Halmstad.
HBK supportrarna fick fortsätta gnugga sig i ögonen när HBK inte slutar utan skickar upp Sundsvall på läktaren för att fortsätta visa upp ett otroligt tätt försvarsspel.

Försvar är bästa anfall och det är precis det som Magnus Haglund fått in i det unga HBK laget där alla gör jobbet i defensiven.

Fyran och femman görs genom Emil Wikström i 74 minuten och han var inte klar där utan gör även 5-0 i 84:e innan Alhassan Kamara skickar in slutresultatet till hela 6-0 på tilläggstid.

Vad är det som gör att man tagit sig tillbaka

Dörren till allsvenskan öppnades ordentligt när Magnus Haglund kom in i bilden, för med en medveten strategi och noggrannhet i allt han gör..

Att man ”plockade” hem den evigt unge och så kloka fotbollsgeneralen Andreas Johansson är det bästa HBK förvärvet i modern tid.

En evighetsmaskin och en pappa som behövdes i detta unga och bollskickliga lag, skulle det knipa för förbundskaptenen i landslaget, så finns Andreas Johansson för han skulle definitivt inte gjort bort sig.

HBK har hållit nollan i 18 gånger det talar sitt tydliga språk – Försvar är bästa anfall!

ALLA förtjänar beröm i årets HBK upplaga och ni har gjort det förbannat bra!

 

 

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen