Handboll

Drotts damer vann mot Eskilstuna Guif i helgen

När Halmstadsport pratade lite löst med tränaren Thomas Sivertsson inför helgen, så var han rätt nöjd med känslan och han tryckte på en sak att tjejerna springer mer nu än i börja av säsongen – va rätt han hade!

Att Drotts damer är flaggskeppet numera i klubben råder ingen tvivel på och med den härliga inställningen som de visar så är framtiden ljus på damsidan.

Damerna fick en lite trevande start mot Eskilstuna Guif med 1-4 i baken, men sen visade man vad som väntade denna afton för motståndarlaget.

När Försvarsspelet – bra målvaktsspel och lägg därtill ett fyndigt anfallsspel, då är Drotts damer att räkna med.
Hemmalaget släpper inte in bortalaget något mer in i matchen efter den tröga starten – i halvlek står det 14-12 på resultattavlan.

Så var det då med att springer mer som Thomas sa till oss i veckan, och när Guif börjar bli trötta så är det inget snack om saken, hemmalaget sprang ner sitt motstånd idag och med alla bitar på plats så blir Drotts damer att räkna med efter juluppehållet,

Sally Sivertsson återvänder nu till sitt lag Kristianstad efter att varit utlånad i tre matcher till Drott och när hon åker så gör hon det med tre segrar i bagaget.

Matchen slutar 29-23 till HK Drott

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen