Handboll

Drotts herrar föll mot Karlskrona

När Karlskronamålvakten Uros stängde igen butiken vann bortalaget med 36-26…

Vi får inte fart i försvaret under första halvlek men är ändå med i ställningen 17-20 i paus! Vi är särskilt vassa i 7-6-spel idag. Efter 13 minuter är ställningen 21-22. Hade vi bara hållit några minuter till så skulle det infinna sig stress hos serieledarna tänkte vi. Tyvärr kunde vi inte det denna eftermiddag. Uros i Karlskrona-målet stängde igen och några dumma tekniska fel straffade oss direkt och rycket kom till 21-28 på bara några minuter.

Men vi gör en stark anfallsmatch och skapar läge i de flesta anfall. Vi behöver växa in i den allsvenska kostymen med att vara mer effektiva i läget. Målvakterna är bättre i allsvenskan.
Bakåt får vi ta fram arbetskläderna och göra jobbet på träningsbanan igen. Det är bara att erkänna att Karlskrona var bättre än oss och skapar för dem bra läge både i anfall och i kontring.

Sen var det såklart roligt att se Ola, Albin och Hugo i Halmstad igen och bara att gratulera dem och HF Karlskrona till vinsten. Roligt också att Tim Jovic och Isak Andersen gör sina första allsvenska mål. Jesper Sivertsson får välförtjänt priset som bästa hemmaspelare säger Thomas Sivertsson till klubbens hemsida.

Nu laddar vi för två spännande hemmamatcher mot AIK (6/11) och Rimbo HK Roslagen (13/11). Välkomna tillbaka till Arenan och till A1 nästa gång!”

Text: HK drott.se

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen