Handboll

Frustrerad Johan Hedlund fick se sitt Drott spela oavgjort mot S-Hof

Det var märkbart frustrerad tränare när  slutsignalen ljöd i Halmstad Arena – där hemmalaget missat alldeles för mycket samt en domartavla som låg i Hedlunds fokus efter matchen.

Hemmalaget hade inte marginalerna på sin sida kunde tränaren Johan Hedlund konstatera efter att få se sitt lag bränna frilägen gång på gång, det blir väldigt frustrerande att vi skapar lägen men inte gör mål på dem – för då vinner vi matchen var tränarens korta analys.

Hedlund pratar återkommande om domarnivån där även bortalagets tränare var inne på samma spår med ett domarteam som inte håller måttet men mest sved nog bollen som Hugo Sivertsson sätter i mål.
Målet blir bortdömt för att hela bollen inte varit över linjen.
(Halmstadsport stod på rätt sida och kan konstatera med 100% att hela bollen är över linjen).

I första halvlek var det fram och tillbaka och när halvleken skulle äntra Halmstad Arena stod det 12-13 på resultattavlan.
Det Hedlund sa till grabbarna i paus gjorde susen och helt plötsligt spelade hemmalaget väldigt bra och gick ifrån och ledde mest med fyrå mål.

Tyvärr så kommer det några störande utvisningar för Drotts del

-Vi får inte med oss någonting för när vi tar tag i dem får vi utvisning och S-Hof får göra lite som dem vill och får vara kvar på banan, det känns jäkligt frustrerande och svårt att veta vad som gäller.

Sen att vi inte sätter våra lägen om det är fokus eller vad det är – det vet jag inte men det här känns inte bra att tappa en poäng i denna match avslutar tränaren till Halmstadsport.

Matchen slutar 25 -25 

Klicka på bilden för att se mängder av bilder från matchen

HK Drott - S-Hof Herr

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen