Övrig sport

Milica Avramovic vill ge tillbaka till sporten

För 21 åriga Milica Avramovic var det ingen självklarhet att kunna hålla på med idrotten hon älskade -Boxning!

Efter en lång karriär inom idrotten och boxning la Milica handskarna på hyllan, då kom idén att vilja ge tillbaka till idrotten som gett henne så mycket genom åren.

21 åringen berättar att hon var en av dem som inta alltid hade pengar till träningskläder och utrustning som behövdes, men tack vare hjälp så klarade Milica att ha utrustning.

Under karriären var Halmstadtjejen med i landslaget sedan hon var endast 15 år gammal med flera SM guld i bagage, men det kostade henne bland annat tre hjärnskakningar.

Istället för att vara i boxningsringen började en ny kamp med att starta upp Athletic Help

Handskarna är kastade och fokus är att ge tillbaka till sporten genom att ge alla ungdomar en genuin chans att börja idrotta.
Det pratas inte mycket om den ekonomiska biten i olika idrotter & därför blir detta ett viktigt ämne att ta upp så fler kan få utöva sport säger Milica till Halmstadsport.

Många ser det som en självklarhet att alla kan idrotta, men i verkligheten är det ju inte så – utan det kostar mycket, och det är ett bekymmer!

Athletic Help går ut på att samla in sportkläder/träningsutrustning från privatpersoner som går oavkortat till dem som behöver och kanske inte har möjlighet att skaffa utrustning.

23 November håller vi insamlingen i Halmstad arena där vi samlar in för att sedan skänkas vidare avslutar Milica.

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen