/
Handboll

STÄRKT SAMARBETE KRING HANDBOLLEN I HALMSTAD!

Halmstad Handboll och HK Drott är två föreningar som sedan bildandet av HH 2013 har ett samarbetsavtal – Vi kan konstatera att vi på sju säsonger ännu inte fullt ut har fått detta att fungera optimalt skriver man på Halmstad Handbolls hemsida

I båda klubbarna finns dock ett stort engagemang och intresse att lösa detta på bästa sätt kopplat till de bägge föreningarnas samarbete, föreningarnas ledare, föreningarnas ekonomi och de berörda spelarnas utvecklingsmöjligheter.

Nuvarande styrelser i Halmstad Handboll och HK Drott
vill nu blicka framåt och skapa en positiv framtidstro kring handbollen i Halmstad.

Klubbarna har beslutat följande gällande både dam-, herr- samt juniorsidan
-De spelare som finns inom denna åldersgrupp kan i dagsläget representera tre lag (Drott i damallsvenskan/div 1, HH Div 3 dam/herr, HH junior dam/herr). Spelarna kommer i både dam/herr ha två träningsgrupper, där spelarna följaktligen kan bli uttagna till tre lag.

Lösningen innebär också att Drott tar helhetsansvar för damallsvenskan/div 1-laget och div 3-lagen.

HH tar ansvar för juniorlagen i seriespel
På detta sätt hoppas vi skapa tydlighet och kontinuitet kring spelare, ledare och lag.
Tränare kommer kopplas till respektive lag, och arbetet kring rekrytering fortgår just nu kring de lag där tränare ännu ej är tillsatta.

Vi vill alla vill att handbollen skall vara en källa till utveckling, glädje, socialt ansvar, kamratskap och positivt engagemang.

– Genom att vi gör en organisationsförändring förenklar vi träning, individuell uppföljning och laguttagning för alla talanger som blir uttagningsbara i seniorlagen via verksamheten i HK Drott och Halmstad Handboll, säger Drotts ordförande Björn Kullenberg 

Med hopp om en positiv framtidstro kring handbollen i Halmstad – meddelar Styrelserna i Halmstad Handboll och HK Drott på sina hemsidor.


 

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Till toppen