Innebandy

Vinst för Halmstad Innebandy mot Veddige

Segern satt långt inne men till sist kunde HIBK vinna med efter att David Göras gjort sitt tredje mål för dagen och säkrat en 7-5 seger i Halmstad Arena.

Fem raka i division 2 och en bra start på säsongen för Halmstad innebandyklubb i division 2, men i matchen mot Veddige startade bortalaget bäst.

Gästerna tog ledningen  med 1-0 efter dryga fem minuter och en straff från att gå i från till 2-0, men en straffräddning av Halmstadmålvakten Jerker Åhlund gjorde att ställningen fortsatt var 1-0.

När klockan passerat tolv minuter kvitterar Halmstad till 1-1 efter att Fabian Holmkvist hittat rätt bakom Veddigemålisen.
Par minuter senare tar hemmalaget ledningen efter Teddie Lundberg skrivit in i sig i målprotokollet.

Efter en inledande mållös andra period dröjer det ända in till fjortonde minuten innan bortalaget kvitterar till 2-2 genom Anton Arvidsson, men repliken kommer endast två minuter senare när Adam Andersson blir framspelad av Teddie Lundberg och 3-2 var ett faktum innan periodpausen väntade.

Tredje period blev desto målrikare och David Göras inleder målskyttet genom att göra 4-2, men efter att Lukas Jonsborg fått matchstraff passar Albin Johansson i Veddige på att göra 4-3.

Halmstad reder ut stormen och vinner med 7-5 efter matchens lirare David Göras visat vägen med tre mål i sista perioden.

Tränaren Johan Ståhl sa så här efter vinsten.

Det är en  konstig match och vi kommer inte upp i vår nivå, inte ens när vi går ner på två.
Det blir lite sönderryckt i andra och tredje med utvisningarna och sen har vi börjat alla första perioder på ett dåligt sätt, och det är dags att ändra på det säger Ståhl.

Vet inte om det är inställningen eller vad det är … och matchen blev jobbigare än vad jag trodde och Veddige gör det bra som backar hem och väntar.

Skottstatistiken är 35 -13 och tycker vi borde avgjort i andra perioden.

Hur är det att stå vid sidan om...

-Det är jobbigt för man kan inte påverka det som händer på plan, men jag fick göra två byten ändå avslutar Johan Ståhl till Halmstadsport

Klicka på bilden för fler foton

Halmstad Innebandy - Veddige

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen