Padel

Halmstads padelstjärna på damsidan Sofia Arvidsson tog andra rakasegern på SPT

Sofia Arvidsson och Baharak Soleymani har växlat upp och dominerar just nu padeln i Sverige – det är inget snack om saken…

I somras i idylliska Vilshärad skadade sig Baharak och vi fick se en då tårfylld besvikelse av guds nåde, men som hon har kommit tillbaka och vad Arvidsson visar upp ett spel som aldrig förr.

I helgen tog radarparet sin andra seger på SPT efter att vunnit i Örebro och nu i Nybro så är man paret att slå framöver, frågan är bara hur….

Helgens final mot Antonette Andersson och Emmie Ekdahl var det många väldigt bra bollar men det blev ändå en klar vinst med 6-3, 6-2 och segern var ett faktum.
Paret förlorade inte ett enda set under helgen och hittar inte motståndarna något motvapen, så blir det autostrada för ”Soffan & ”Barre” 2021 på Swedish Padeltour.

Arvidsson till Halmstadsport 

-Gott med ännu en vinst och även om vi inte spelar på topp hela tiden så hittar vi en vinnande väg att gå säger Sofia Arvidsson.

I finalen så spelade paret väldigt bra och kunde med sin bollskicklighet hitta en rytm och kunde styra matchen precis som man ville.
Vinsten innebar ytterligare 30 000 svenska riksdaler och en bra helg för Sveriges bästa padelpar på damsidan.

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen