Padel

Padelälskarna får egen butik i centrala Halmstad

Halmstads nya padelbutik börjar ta form och siktar på att bli padelns knutpunkt i centrala Halmstad Brogatan 20…

Knutpunkten och flera ben att stå på blir Sweden Padel Agency ´s måtto och något som trion bakom butiken ser ett behov av.

Butiken kommer kunna erbjuda allt inom padel så som material och och kläder, träningar, tränarutbildningar, teorilektioner, videoanalyser och när allt återgår till det normala även resor till padelmeckat Spanien.

Sen vill vi förstås även bidra till Halmstads cityliv genom att tillsammans med Hotel Mårtensson sätta ihop padelpaket för turister.
Likaså ser vi gärna till att samarbeta med fler cityföretagare, för att erbjuda padelspelare i Halmstad den bästa padelupplevelsen.

Varför starta en butik med padel i Halmstad

Vi ser ett stort intresse och behov för just padel i Halmstad och vi är tre delägare som samtliga varit verksamma i sporten länge, både på svenska padeltouren men också som profiler inom sporten.

Vilka är då dessa modiga delägarna 

Robert Von Scheele som är en erfaren padeltränare som även coachar padel för elitspelare där bland annat Halmstads talang John Larsson finns på listan över spelare som anlitar Robban.

Eva Berg har tidigare varit elitspelare inom innebandy, men sadlade om till padel och tävlat på touren i 3 år.

Julia Gustavsson är den tredje delägaren som flyttat från Växjö för att starta upp denna verksamhet i Halmstad, även hon tävlar på den svenska touren samt bloggar för Sveriges största ”padeltidning”  på nätet Padelfeber.

Butiken slår upp portarna nu på lördag 10-16 sen blir det vardagar mellan 11:30-18:00 som gäller, men  redan nu på söndag kör man extra öppet mellan 12-14.

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen