/
Padel

Världens bästa padelspelare kommer till Halmstad och Slöinge

Nummer 1 i padelvärlden 25 årige spanjoren Juan Lebròn gästar Halmstad och Slöinge genom sin sponsor Babolat.

Genom sitt samarbete med Babolat kommer världsstjärnan att gästa Söndrumshallen och padelhallen i Slöinge den 1 februari.
Till sist kommer Lebrón få bekanta sig med Sveriges finaste utomhusbana i Vilshärad.

Lebròn som kallas för EL Lobo ” Vargen” i padelvärlden kom till efter att kommentatorerna i World Padel Tour tyckte han såg ut som en varg som ylar mot månen när han skall smasha.

Kommentatorerna började yla och publiken hängde på och sen har det hängt kvar & när smashen är på intågande är vargylet igång och ljuder bland publiken.

Hur stort är det att få hit världens bästa padelspelare

Det är  stort att både Söndrum & Slöinge kan få besök av världsspelaren Lebrón i sin hall det är häftigt säger Henrik Svensson som representant för Babolat.

Tillsammans med padelgruppen i Falkenberg så har vi jobbat på det och det kommer bli en häftig upplevelse att få se han på dessa små orter tillägger Henke.

Det blir lite korta besök och inleds i Slöinge klockan 10-11 för att sen ta sig till Söndrumshallen 12-13 och en snabbvisit i Vilshärad.
Tiderna är cirka tider.

Ryktet att ”vargen” skall komma till Halmstad/Slöinge börjar röra på sig och det kommer nog bli smockfullt på ställena, så det gäller nog vara itid om man vill få en skymt av nummer 1 i världen.

Nu återstår det att se om vargylet kommer eka i Halmstad och Slöinge 1 februari

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Till toppen