Padel

Vem tar hem Hallandsserien i padel…..

Padel är på allas läppar och snart drar Hallandsserien i gång efter juluppehåll och klarar Vilshärad hålla stången hela vägen….

sex omgångar är avklarade förutom en hängmatch på HPC Future mot Mellby, vinner futurelaget över Mellby som man bör göra så är glappet ner till tredjeplatsen ett faktum.

I botten ser vi Oskarström som har det tufft i serien tillsammans med Mellby och Falkenberg och det är någon av de tre lagen som kommer ta jumboplatsen i år som det ser ut.

Sen skall man inte säga något förrän den feta damen sjunger och allt kan hända.

Kommande omgång spelas 19 januari

Mellby/ Båstad tar emot Söndrum
Vilshärad tar sig an HPC Sannarp
Falkenberg möter HPC Future

Till sist skall Oskarström möta svårspelade Slöinge – kommer första segern mot gamla tennisesset Mats Malmberg.

I senaste omgången lät det så här från dem olika matcherna

Mellby – Falkenberg 2-2

Efter att Simon Henriksen kryddat sitt Mellbylag (nej just idag menar vi inte Christian ”kryddan” Eriksson) med lite Spanska och kvinnliga örter i form av Jose, Sandra Andersson och Eva Berg så börjar poängen trilla in!

Simon och Jose var brutala idag och ska bli kul att se vad de kan prestera mot bättre motstånd längre fram

Bilden kan innehålla: text

HPC Sannarp – Slöinge 3-1

I Slöinge var en tuffa bataljer

BOOM. Grym insats av HPC som besegrade Slöinge på hemmaplan.

Stark laginsats där hemmalaget vann 3 skiljeset och kunde bärga full pott!

Bilden kan innehålla: text

HPC Future – Nissan PC 3-1

1997 Fick Tommy ”Hacke” Andersson lyfta von Rosens pokal efter att ha gjort en helt briljant match i sin sista HBK-match mot Ljungskile. Ännu vassare var Hacke när man -95 besegrade storlaget Parma med klara 3-0

13 Sep 2008 kunde man läsa i Aftonbladet om hur Per Johansson allas våran Texas fullständigt dominerat planen i matchen mot Malmö FF. Efter 22 min tunnlade han Robert Åhman Persson i MFF och lyfte sedan in bollen iskallt in 1-0 målet matchen slutade 3-0 till HBK.

Men båda dessa prestationer överglänstes idag på HPC när man fullkomligt pulveriserade duon Pingis och JT.

Hacke och Texas var som ett par siamesiska tvillingar som visste vad den andre skulle göra innan han själv ens tänkt det! Det var Magi idag på banan kommenterade Texas som inte varit så lycklig sedan han såg Ronaldos finalfrisyr i fotbollsVM mot Tyskland.

(Inte heller idag ville Hacke byta matchtröja efter slutsignalen så fortsatt är alltså Newcastles Alan Shearer den enda spelaren som fått den äran)

Trots att de gav Nissan en smakstart i lagmatchen så fick HPC Future med sig alla poäng från dagens drabbning

Bilden kan innehålla: text

Söndrum – Vilshärad 0-4

Det var en gång 8 små tomtenissar som lånade tomtens renar Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Blitzen och Rudolf. Givetvis fick lagledaren Henrik Cederlund rida på Rudolf eftersom de var nästan lika röda om nosen båda två. En mörk och blåsig December kväll steg de på sina renar ute i vilshärad för att fara in till den stora staden för att dela ut julklappar och spela padel….

Efter att parkerat renarna så pressade sig de 8 små tomtenissarna sig ner genom Söndrumshallens skorsten.

Ivarsson och Boen som alltid varit några av de snabbaste nissarna i Tomtens verkstad var givetvis först ut på banan och besegrade Månsson/Paulsson, sedan gick det av bara farten även i övriga matcher. När den spralligaste av nissarna Johan Götesson slagit in matchbollen så kunde nissarna lika snabbt försvinna från hallen som de kom!

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen