Padel

Vilshärad blir värd för Swedish Padel Tour

Sveriges vackraste utomhusanläggning i padel – Vilshärad blir återigen tävlingsarena när Swedish Padel Tours femte deltävling skall spelas 12-15 juli…

Anläggningen har varit ett hett omdiskuterat ämne i Halmstad och padelsverige, om banorna med den fantastiska utsikten skall få vara kvar eller ej.

En sak är säker att är vädrets makter med oss padelälskare, så kommer Sveriges vackraste anläggning vara ett skådespel av magiska padelmatcher och en atmosfär som enbart kommer kunna upplevas i Vilshärad.

  Nu meddelar Svenska padelförbundet följande

Den femte deltävlingen på Swedish Padel Tour kommer att spelas på Vilshärad Padel i Halmstad mellan den 12 och 15 juli.
Tävlingen arrangeras av Halmstad Padelclub.

Det är extra roligt att kunna genomföra den femte deltävlingen på SPT med större startfält och fler klasser. För första gången kommer SPT Challenger att spelas skriver förbundet på sin hemsida.

SPT Challenger:

12-13/7 spelas SPT Challenger för både dam och herr. Startfältet är 16 par och finalisterna kvalar in i CUPRA SPT5 (A-klasserna). Svenska Padelförbundet har möjlighet att ge två wildcard i respektive klass. Wildcard söks hos Svenska Padelförbundet.

Vi går tillbaka till ordinarie spelform med träd och utslagning.  Plate samt Golden point.

Padeldirekt.se  skriver följande på sin sida

Med regeringens nya lättnader av coronarestriktioner från och med den 1 juli skulle Vilshärads SPT-tävling kunna ta in så många som 3000 personer i publiken.
Det blir därmed den första SPT-tävlingen sedan i höstas med publik och vilken publikfest det skulle kunna bli.

SPT Vilshärad spelades i fjol mellan den 24-26 juli, då vann Cayetano Rocafort och Simon Vasquez på herrsidan och Amanda Girdo och Emmie Ekdahl på damsidan.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen