Fotboll

Wadensten matchhjälte för HBK´s P19 lag

När HBK tog emot Elfsborg i P19 Allsvenskan Södra, så var det Jonathan Wadensten som blev dagens matchhjälte med sina två fullträffar…

På ett stekhett Halmstad Arena område utspelades det en toppmatch mellan knallelands laget Elfsborg och HBK akademilag.

Hemmalaget hade en oavgjord och resterande vinster inför dagens möte och när domaren blåste av matchen så utökade HBK sin svit av segrar genom att vinna dagen match med 2-1, därmed befäster man sin position i toppen av tabellen.

Efter knappa tolv minuter in på första halvlek presenterar Jonathan Wadensten sig genom att göra 1-0 till sitt HBK efter bjudning från en Elfsborgsspelare, när han lurar sin egen målvakt och Wadensten snappar upp bollen och kan rulla in bollen i öppet mål.

Full kamp över hela planen och inget av lagen ville vika ner sig i värmen och i den 23 minuten gör Besfort Zeneli kvitteringsmålet.

Bild: HBK.se

Andra mål kommer i den 34 :e minuten när bollen dimper ner och Wadensjö tar med den och drar en volley över keepern i Elfsborg och 2-1 var ett faktum.

I andra halvlek var det fortsatt kamp i 30 gradig värme, men bortalaget lyckas inte överlista backlinjen och målvakten i HBK Zackarias Nilsson.

Tvåmålsskytten Jonathan Wadensten sa så här efter matchen

-Skönt att göra mål såklart och vinna matchen!

De var ju inte de bästa förutsättningarna till att spela fotboll, men jag tycker vi tar oss an uppgiften på ett bra sätt och kämpar som ett lag.
Alla är villiga att ta den extra metern för varandra avslutar en nöjd tvåmålsskytt.

Klicka bilden för fler 

HBK - Elfsborg P19

 

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen