Halmstad

Friday Night Lights!

I fredags kväll så åkte vi till Ekeby och lirade. Det var en rätt så stressig dag då vi hade små marginaler mellan att byta om, uppvärmning och sedan match.
Knappt så vi hann med hela våran uppvärmning innan domaren blåste i pipan!

Något som fick mig lite ur fokus då jag föredrar att ha mycket tid på mig för att komma in i tagget och förbereda mig mentalt på det som ska göras. 
Matchen började iallafall rätt segt för oss och jag kan tycka att det var många som sprang med tunga fötter på planen som inte såg ut att ha blivit klippt på de senaste åren…

Vi kom snabbt i ett ganska stort underläge och åter igen fick vi jobba oss igenom matchen i uppförsbacke och extrem motvind, MEN, vi gör det verkligen jättebra och oavsett vad det stod på tavlan så krigar vi på. Det märks att varje enskild individ i laget brinner för denna sport och har sin bästa tid varje match!

Vi gjorde iallafall våran första touchdown och det måste ju betyda att vi är på G?!
Defense lyckades med att sacka deras QB så han tappar bollen.
Det blev en fumble som våran spelare plockar upp bollen och kan springa in i deras end zone, magiskt! Våran måltorka är över och nu är det väl bara offense tur att leverera!

Detta var min näst sista match för säsongen och att avsluta den halvdåligt känns sådär men det ska absolut bli mer fokus till veckan för att sedan på lördag avsluta på topp mot ett lag som vi absolut har en chans att vinna mot! Skulle absolut kännas så sjukt kul att rulla tillbaka upp till Hälsingland med en seger i bagaget.

Vi måste i alla fall börja ta poäng för att lämna botten nu och på riktigt ta chanserna, jag vill inte efter säsongen veta att jag hade fel i det jag sa om att vi har all chans att vara bättre än förra säsongen. Men för att lyckas så måste så många steppa upp och leverera mer än vad man gör i nuläget.

De vi hittills spelat mot har fått ta så många poäng på våra misstag och det är de marginalerna som sänker oss. Efter senaste matchen när vi tackade så tyckte jag att jag hörde deras kapten med sin skånska dialekt (yes, en norrlänning har inte skitenkelt att tyda det) säga ”-Resultatet på tavlan talar inte för matchen”, vi är bättre än så också, men som sagt så är misstagen alldeles för många och avgörande.

Ekeby är ett väldigt bra lag dock, med mycket folk, dem spelar tufft men efter den hårda tacklingen så hjälper dem en upp vilket är ett bra uppträdande. Creds till Ekeby Greys och all lycka till er i serien!
Grabben bredvid mig på bilden är Gabriel Bonnevier och lagets andra wide reciever. Han gjorde en bra match och är absolut en spelare att hålla koll på!
Nu tackar jag för mig och börjar tagga för nästa match, min sista match, men absolut den roligaste matchen.
/Mattias

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen