Friidrott

Man blir bara glad av Kalvinknatet

Att få se alla dessa barn springa med ansiktsmålning, kepsar och solglasögon runt löparbanan är bara glädje och energiboost för alla som kommer för att heja på

Fullt på publikplats och skön musik i högtalarna och en speaker Jan – Olof ”Molle” Molin som guidar anhöriga genom hela kvällen är som att vara på VM i friidrott – helt fantastiskt.
Om det var Halmstad OK som visade hur man arrangerar ett event igår på Vårruset så visar IFK Halmstad att man är minst lika bra!

1850 anmälda barn från 2013 och nedåt som startade i rasande fart när startskottet gick med kalvinknatets orangea  T-shirt på sig.

Stämningen var magiskt och hejaropen från nära och kära ekade runt Halmstad Arena, när barnen fick höra sitt namn eller fick syn någon, då var det många som fick krafterna tillbaka in på upploppet och spurtade mot medaljerna efter att ha sprungit 1,2 eller 3 varv i solskenet.

Halmstadsport knäppte ett par bilder på dessa underbara barn.

Dela gärna artikeln och vill man köpa någon av bilderna i högupplöst format så gör ni det genom att klicka på bilden i galleriet.
Glöm inte att tagga Halmstadsport om ni lägger ut i sociala medier.

Klicka på bilden nedan för att se över 2000 bilder från löparfesten 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen