Friidrott

Tusentals besökte Kalvinknatet

Över 1800 barn sprang runt den röda löparbanan under tisdagskvällen, när Kalvinknatet åter var tillbaka i Halmstad

Med superproffsiga och mångfaldiga medarrangörerna IFK Halmstad var det en dundersuccé när publik och barn log tillsammans av att röra på dig.

De yngre barnen sprang tillsammans med en vuxen och de lite äldre barnen fick klara sig själva, men en sak gemensamt – mängder av hejarop från den storskaliga publiken.
För det mesta var det bara glädje i barnen ögon, men för vissa var det nog längre än de räknat med, men en fantastiskt speaker som hela tiden höll igång så kom alla i mål och alla fick välförtjänta applåder.

Kalvinknatet har funnits sen 2002 och är en viktig del i att barnen kommer ut och utmanar sig själva samt röra på sig.
Skånemejeriet är huvudarrangör som får hjälp av Malmö Allmänna idrottsklubb när de är på turné.

21 platser skall besökas och på de olika orterna får man även hjälp av en lokalidrottsklubb som i Halmstad med IFK Halmstad.

Kika på mängder av kvällens bilder och är det någon som ni skulle vilja ha i högupplöst format så är ni välkomna att mejla till jonas.backlund@halmstadsport.se (till en symboliskt summa)
Sprid gärna att bilder från Kalvinknatet finns här hos oss på Halmstadsport och ni får gärna använda bilderna i sociala medier men glöm inte att tagga halmstadsport och till sist följ vårt instagramkonto Halmstadsport.

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen