Ishockey

Halmstad Hammers J20 vann mot Grästorp i en ”skitmatch”

Att vinna när man inte spelar bra är en styrka och det besitter Halmstad Hammers J20, när man besegrar Grästorp med 4-3 i Halmstad Arena!

J20 laget som gick som ett oljat ånglok med 8 raka vinster i bagaget, gick på pumpen med 1-2 mot Mölndal senast & nu vände man tåget direkt och lotsade det in på vinnarspåret igen.

Spelet i första perioden böljade fram och tillbaka men det var till slut bortalaget som trycker in pucken bakom målvakten Jesper Ahlberg och 0 -1 var ett faktum efter 8. 50.

När matchuret passerar 14 minuter är det dags för Viktor Lilja att trycka in kvitteringen till 1-1, innan första perioden så har Halmstadlaget vänt matchen till 2-1 genom Rasmus Nilsson.

Två minuter in på andra perioden utökar hemmalagets  Melvin Persson till 3-1 i powerplay, men Grästorp är inte ofarliga och reducerar 4 minuter efter till 3-2 genom Georgiy Edelven som också gör 3-3 innan andra perioden är klar.

8 minuter in i tredje perioden när matchen står och väger med ett lika resultat är det dags för hemmaspelaren Ludvig Wulff att göra det förlösande segermålet till 4-3.

Så här sa tränaren Sebastian Pihl tialmstadsport 

Detta är en riktig skitmatch från vår sida med många krångliga beslut, vi bjuder på i stort sett alla deras mål och det funkar inte för då blir man straffad direkt.

Mycket slarv från vår sida, MEN vi tar med oss att det är styrka att vinna även när man inte gör en bra match – vi kan mycket bättre en så här avslutar Sebastian.

 

Fler bilder finns om ni klickar på bilden nedan

Halmstad Hammers J20 - Grästorp

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen