Ishockey

Hammers stängde säsongen på bästa sätt

Halmstad Hammers visade i tredje perioden att man sålde sig dyrt, när man grusade Hudiksvalls drömmar om att gå högre upp i seriesammanhang när man vann med 3-2…

När Halmstadsport pratade med tränaren Fredrik Johansson tidigt under fredagen, så var det tydligt vi vinner i kväll och så rätt han skulle få.
Där hemmalaget inte visade upp något bländande spel i två perioder, men i tredje så visade man en helt annan vilja.

Efter att legat under och med knappa 2 minuter kvar  plockas  målvakten Crespin ut och kvitteringen var ett faktum, ombytta roller Crespin in i mål och Hudikmålisen togs ut.
Som så många gånger förr med tomt mål glider pucken in och vilt jubel i Hammers och drömmarna som var vidöppna för Hudiksvall grusades.

”Freddan” summerade så här direkt efter slutsignalen

Vi sa det innan matchen här att den här ska vi verkligen ha vi ska vinna en jävla match och och vi vill förstöra deras fest!
En tajt match de får jag 2-1 målet vi tar ut målvakten och gör 2- 2 och så får vi göra 3 2 fantastiskt kul.

Helt underbart vilken dramatik i kvalserien och vi är med och förstör festen för vem vet jag inte någon gör vi ju lycklig i alla fall skrattar Johansson.
Vi helt klart glada efter en lång säsong med 64 matcher, var det 64 matcher Johan (frågar ”Freddan” läkaren) och vi vinner den sista matchen som vi tar med oss in i nästkommande serien och det är ju nästa år skrattar en glad tränare för Halmstad Hammers.

Klicka på bilden för fler…

Hammers - Hudiksvall

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen