Ishockey

Inget verkar kunna stoppa Halmstad Hammers

Segertåget fortsätter för Halmstad Hammers efter ny vinst mot Visby/Roma med 4-1 på ”raukaland”

Halmstad Hammers är helt oslagbara just nu och visar upp ett enormt självförtroende och spelar en fartfylld hockey framåt kombinerad med ett disciplinerat försvarsspel.

Återigen är det i andra perioden som man visar en enorm effektivitet och styrka när man sprätter dit puckarna i motståndarnas kasse.

11 -2 på två matcher säger sig självt och nu har man tagit full pott på sin roadtrip och tränare Fredrik ” Fredda” Johansson bara myser i telefonen denna fredagskväll när Halmstadsport pratar med honom på väg tillbaka till hotellet.

Killarna är väldigt bra just nu och vi spelar en jäkligt bra hockey och framförallt att vi har spelet framför oss säger freddan.

Vi börjar lite svajigt som vi är vana vid och sen tuggar vi oss in i matchen och vi sätter ettan i slutet av första när Ludvig Nilsson hittar rätt bakom Visbymålisen, sen i andra trummar vi på och får övertaget genom två psykologiska mål genom Ludvigs andra mål för kvällen i powerplay sen när Erik Åhlén tig sig in framför mål och satte 3-0 då kändes det som vi hade koll säger freddan.

Till sist satte Martin Pärna in nådastöten i tredje och stängde matchen till 4-1.

Hårt jobb för varandra hela vägen till matchen är slut – grabbarna gör det fantastiskt bra idag igen tillägger Johansson

Roadtrippen fortsätter redan i morgonbitti klockan sex på morgonen för att ta sig vidare mot sista anhalten Huddinge som man spelar mot på söndag, skall det bli en tredje raka på bortaplan… vad skall kunna stoppa dem???

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen