Övrig sport

Vasaloppet är fantastiskt för alla…

Att åka Vasaloppet är ett av det mest klassiska du kan göra i Sverige och att få uppleva en hel vecka i målområdet var smått overkligt!

Just hemkommen från Mora efter att fått förmånen att få ta målbilder på Vasaloppets alla dagar, en hel vecka har vi fått se glädjetårar – tomma blickar – trötthet men med en sak gemensamt – JAG GJORDE DET!

Alla har vi olika förutsättningar för att lyckas ta oss igenom ett lopp på längdskidor, vissa har mängder med träningstimmar medan vi här nere i söder har något färre, men målet är det samma – ATT FÅ KÖRA UNDER DEN KLASSISKA PORTALEN I MORA.

Jag har sätt så mycket glädjetårar som jag aldrig mer kommer få se, med tomhet i blicken se dem glidandes över mållinjen för att sen få se så mycket endorfin över att klarat NIO mil på skidor brista ut i storgråt detta är så häftigt!

Årets Vasalopp i söndags var ett av de jobbigaste lopp på många många år, med knappt några spår utan med en decimeter lössnö – lägg därtill motvind så har du din långa resa från starten i Sälen till målet i Mora klar.

Har du inte vilja av stål så klarar du inte av att ta dig igenom det här klassiska lopp, men man blir oerhört stolt över att få se våra skidåkare från vår kommun åka upp till ett av det svenskaste vi har och ta sig igenom detta lopp – NI ÄR FANTASTISKA!

Gör som några av de lokala företagarna HFAB – MTA Bygg – Riksbyggen – Oscar Hanson – ICA Maxi Flygstaden och några fler ta er personal på en annorlunda upplevelse med att köra stafettvasan, det ger både sammanhållning men också ett minne för livet att prata om.

Så till er alla som tvekat länge men skulle vilja genomföra ett av det klassiska vi har – gör det för du klarar det om du själv vill! 

 

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen