Fotboll

44:e upplagan av OIS cupen är i full gång

Anrika OIS cupen startade i helgen i full fart med Pojkar & flickor i respektive åldrarna 14 och 16 år, men det var nära att det inte blev någon cup!

När Ois Cupen i Oskartröms sporthall är igång så vet man att det är mars och full fart i hallen varje helg, men i år var det ytterst nära att det inte blev på hemmaplan.

Som så många har läst i medier så totalförstördes hallen efter att ungdomar brutit sig in och löpt amok, men med duktiga entreprenörer så lyckades man få i ordning på hallen några dagar innan premiärmatchen skulle starta.

Det var mycket viktigt att vi fick vara på hemmaplan för det betyder mycket för våra ungdomar  men också för våra funktionärer att få spela OIS cupen som vanligt säger ordföranden Mikael Persson.

Premiärmatchen spelades i pojkar 13 mellan HBK – Skrea Gul där bortalaget vann med 2-0 som till sist blev klara till kommande slutspel.

När det gäller pojkar och flickor 16 har man för ett par år sedan ändrat till kvälls/natturnering och här var det hög puls i finalen mellan hemmalaget Oskarström – VGLT där bortalaget gick segrande ur striden efter avgörande mål i ”sudden”.

På flicksidan för 16 åringar gick Oskarström rakt igenom utan att släppa in något mål på hela turneringen och vann finalen över Getinge med 2-0.

Till helgen väntar finalspel för pojkar 13 -14 samt flickor 14 där hemmaklubben har två lag med till finalspel samt IS Halmia & SNFF varsitt på tjejsidan.

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen