Hästsport

Lina Forsberg tog EM Brons i Lag

Den framgångsrika tjejen Lina Forsberg med hästen Kaizen gjorde en fin insats som gav laget en Bronsmedalj i fälttävlan

Så här sa Lina till Halmstadsport

Hur värderar du bronsmedaljen?
– Bronset är det största jag vunnit personligen och det var längesen Sverige tog en lagmedalj i fälttävlan, vilket gör det ännu roligare att få ändra på den statisitken.

Vad har lagets styrka om du får säga?
-Det är sammanhållningen vi har haft, vi har jobbat tillsammans för denna medaljen & vi har hjälpt varandra framåt i tävlingen.
Vi blir bättre för varje år och låg på 5:e plats inför sista Veterinärbesiktningen, där två hästar föll bort till vår fördel och vi la oss på bronsplats till den avslutande hoppningen.

 

 

 

Hur ser du på din egen insats?
-Min egna insats individuellt är jag inte nöjd med, då jag hade två stopp i terrängen i lördags.
Vilket jag inte haft på hela året, det var inte min dag och jag får be min häst om ursäkt för han gjorde allt för mig.
Jag kom i mål vilket många inte gjorde & sen när två hästar på söndagen inte gick igenom Veterinärbesiktningen så red jag helt plötsligt för medalj ich inte för en individuell 40:e plats

Att jag kunde ställa om från en mindre bra dag dagen innan till söndagen tyckte jag var bra gjort av mig, då vi endast hade tre ryttare in i mål.
Tyvärr trillade en av under terrängdagen, så alla vi andra tre var tvingade att hålla nerverna i styr på söndagen för att hålla oss kvar på bronsplatsen.

Detta är är det största för mig än så länge &  till nästa år ska vi ha finare valör med oss hem och en bättre individuell placering avslutar Lina till Halmstadsport 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen