Volleyboll

Det blev åter en mycket jämn match! men då Hylte/Halmstads spel totalt rasade i fjärde set!

MEN då Hylte/Halmstads spel totalt rasade i fjärde set!

I första hade Hylte/Halmstad problem med sin servemottagning och man gav bort alldeles för många gratispoäng till bortalaget. Hela 12 misstag fick man till i första och det var på tok för många i en final. Setet slutade 20-25 och Linköping vann första set.

Andra set är dock H/H tillbaka i sin normala form igen. Inte en enda gratispoäng gav man bort till Linköping och H/H kopplade taktpinnen. Nick Goodell gjorde sitt 1000:e poäng för klubben och det är riktigt imponerande på 1½ säsong. Andra set är H/H:s övertygande 25-20.

I tredje set och efter tio minuters paus kom lagen ut och direkt märkte man att LVC hade mer energi än Hylte/Halmstad. Linköping kopplade greppet med någon bolls ledning. Men vid 16-17 var det LVC som fick in sina bollar och setet slutade 20-25.

Fjärde set var det dock Hylte/Halmstad som åter fick till sitt grymma spel. Man briljerade i blocken även om det inte blev blockpoäng, stoppade man LVC:s tunga anfall. Hylte/Halmstad ledde med 23-19 då det bara sa stopp. Hylte/Halmstad avslutade med ett gäng misstag och gav bort setet till LVC, 23-25.

Men det är en ny match på måndag och det är då det gäller det att få till ert grymma spel och minimera misstagen!

Bästa spelare

Nr 6 Martin Larsson, LVC

Nr 3 Nick Goodell, Hylte/Halmstad Volley

Hylte/Halmstad Herr Linköping Final

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen