Fotboll

HBK knöt i hop säcken för löst!

Det började ju så lovande för HBK hemma mot Syrianska med en 2-0 ledning

De dryga 2400 åskådarna hade knappt satt sig ner innan Thomas Boakye hittat nätet efter 3 minuter efter ett briljant anfall.
Första målet för Boakye i seriesammanhang i HBK dressen.

När publiken satt och njöt i vårsolen fick se HBK´s Alexander Berntsson nicka in en hörna till 2-0, var klackarna i taket bland hemmapubliken då stod klockan på dryga  15 minuter.

Leda med 2-0 är bland det svåraste du kan göra i fotboll, det har man sett många gånger genom åren och så även denna dag.

Ett olyckligt självmål blev tändvätskan för Syrianska som fick kriga ända fram till 85 minuten innan bortalaget fick in en kvittering efter en olycklig rensning som resulterade i 2-2.

HBK var det klart bättre laget, men lyckades inte knyta ihop säcken efter den fina inledningen, för målchanserna finns och skall man gå upp i år så behöver man kunna knyta säcken hårdare i kommande matcher.

Glädjeämnet Dusan Djuric var med från start för första gången sen hann blev proffs för en himmels massa år sedan, och med ännu mer matcher i benen, kommer Djuric bli en nyckel för HBK att ta sig tillbaka till finrummet.

Tränaren Igor Krulj sammanfattade så här efter matchen

– Vi är klart besvikna!
Det här känns som en förlust även fast vi går härifrån med en poäng.
Tycker vi är det bättre laget, och har kontroll på matchen trots att vi bara leder med uddamålet.
Men vi ska repa oss och så har vi match på lördag igen, säger Igor Krulj.

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen