Volleyboll

Final Four i Öresundsligan är säkrad

Hylte/Halmstads damlag säkrade idag sin plats i Final Four i Öresundsligan. Detta tack vare en mycket stabil insats och vinst med 3-0 mot Köge i Danmark.

Martina Svensson får vi tag på nere i Köge och hon summerar så här: Matcherna mot Svedala och Örebro är det bästa vi spelat som lag där alla spelare presterar på hög nivå. Det känns som vi är på rätt väg framåt, vi har något bra att bygga vidare på. Nu gäller det att vi kämpar och sliter varje träning och match för att fortsätta att utvecklas. Dagens match mot Koge vinner vi komfortabelt med 3-0. Vi presterar på den nivå som behövs för att få en skön match där ett flertal spelare får möjligheten att komma in på banan och prestera bra.”

Efter varje match utser laget sin egen bästa spelare och för dagen var det Martina Svensson som fick den äran. Martina gjorde en grym insats i dagens match och det gjorde även Stina Rix och Annie Reiswig.

 

 

Man hade bra försvar och dessutom hade Köge stora problem med Hylte/Halmstad servar.

I och med dagens match är Hylte/Halmstad klara för Final Four och det är så högt man än så länge kan komma i Öresundsligan.

Text Eva Alberti

Foto Robin Nylén

Foto Magnus Carlsson, Göte Karlssons Foto, (Martina Svensson)

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen