Bordtennis

Halmstads idrottshjältar hyllas på Stora Torg

På lördag klockan 14.30 firas framgångarna under bordtennis-VM och de svenska mästarlagen Halmstad BTK och Halmstad/Hylte Volley på Stora Torg. Firandet sker i samband med Handelns Dag som bjuder på aktiviteter runt om i centrala Halmstad

I ett pressmeddelande skriver Destination Halmstad att Idrottsstaden Halmstad har upplevt en fantastisk vår med SM-guld och SM-silver i volleyboll samt SM-guld bordtennis. Dessutom blev lag-VM i bordtennis i Halmstad Arena en stor framgång på många sätt. Det svenska herrlandslaget gjorde en bragdartad resa fram till ett sensationellt VM-brons. Framgångarna lyfte hela evenemanget som verkligen satte Halmstad på kartan och lyfte svensk bordtennis.

På lördag den 26 maj arrangerar Halmstads Handelsförening Handelns Dag i centrala Halmstad klockan 10.00-15.00 under parollen ”Hela Halmstad firar”. Hyllningarna börjar klockan 14.30 på Stora Torg där Halmstads Handelsförening och Halmstads kommun tillsammans med Hallandsposten vill ta tillfället i akt att hylla VM-framgångarna, Halmstad BTK och Halmstad/Hylte Volley.

På scenen finns bland andra Jörgen Persson och Ulf ”Tickan” Carlsson samt hemliga gäster.

Handelns Dag är ett familjeevenemang som arrangeras av Halmstads Handelsförening, som nyligen firade 170 år. Runt om i centrala Halmstad visas olika tidsepoker och samtidigt finns chansen att gå en bokstavsjakt. De 2 000 första som genomför bokstavsjakten får fika och korv med bröd. Dessutom finns aktiviteter som ponnyridning, gatuteater, stadsvandring och ansiktsmålning.

Läs mer om Handelns Dag

Bild Robin Nyhlén samt @jbacklund

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen