Volleyboll

SM guldet stannade i Halmstad

Hylte/Halmstad var i brygga, men när fem matcher hade spelats så firade man ytterligare ett SM guld inför storpublik

Man kunde inte tro att man var på volleyboll i Halmstad Arena där trycket från läktaren var klass med en fullsatt Friends Arena!

Full pott till alla supportrar och till ett Habo som aldrig gav upp, de var så nära att guldet inte skulle hamna i Halmstad om man tittar på inledningen.

Hylte / Halmstad var i brygga med ett 0-2 underläge i matcher, men på något sätt lyckas man vinna match efter match – och grundseriers bästa lag vinner också välförtjänt den avgörande matchen i Halmstad Arena.

Årets SM guld är en större bragd, när man tänker tillbaka på sjukdomar, skador i finalserien, men killarna i laget har visat ett enormt pannben och alla har verkligen bidragit summerar Mårten Johansson.

Vanligt Svensson liv väntar 

Marcus Nilsson har gjort sin sista match och nu väntar läktaren framöver

Veteranen och en av Sveriges bästa spelare i svensk volleyboll Marcus Nilsson avslutar sin karriär med ett nytt guld, för nu är det över!
– Ja nu är det över och nu väntar ett vanligt Svenssonliv säger Marcus.

Volleybollstjärnan kan se tillbaka på en magiskt karriär, men när vi ställer frågan om vi kommer få se han i en tränarroll så stänger han inte dörren.

Mårten Johansson du begår ett tjänstefel om du inte ställer frågan till en av Sveriges bästa spelare genom tiderna om en roll i ledarstaben!

Vi lyfter på hatten till Hylte/ Halmstad som gjort en makalös säsong och till Marcus Nilsson så säger vi tack för allt!

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen