/
Halmstad

Jag älskar att stå överst på pallen

I helgen var jag tillsammans med 2 andra åkare från min klubb i Örebro ännu en gång för en ganska speciell tävling!
Vi 3 åkte nämligen dit för att tävla i lag tillsammans med 6 st andra åkare från Skåne, vilket skulle bli hur kul som helst eftersom konståkning annars är en individuell sport där man bara fokuserar på sitt egna resultat!

Vi visste redan innan tävlingen hade dragit igång att Skånelaget detta året hade ganska stor chans att komma på pallen detta året och det gjorde det såklart väldigt spännande men också lite extra nervöst! Under några år tillbaka har Göteborg vunnit men denna gången hade vi ett starkt lag så vi hade vårt hopp uppe för att det skulle gå hela vägen!
Under fredagskvällen och lördag förmiddag åkte vi allihopa våra kortprogram och redan här drog vi in många poäng då man fick poäng för både placering i det korta och i det långa programmet och många av oss i laget åkte bra, så vi låg 1:a bland alla länen efter första åket!
Sedan under lördag kväll och under söndagen åkte vi våra långprogram och även här gick det väldigt bra för de flesta av oss så vi lyckades kamma hem vinsten och fick stå högst upp på prispallen!
Helgen var otroligt kul och vi hade så himla roligt ihop som ett lag och det både syntes och hördes på läktaren när våra lagkamrater åkte,
på så vis tyckte jag också att vi var outstanding gällande stöttning och sammanhållning av laget! 
Nu laddar jag om inför säsongens sista tävling i helgen som går i Tibro för mig! 
/Tilde
Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Till toppen