Halmstad

Jag heter Jonna Wasserfaller, är 22 år gammal och spelar volleyboll i Hylte/Halmstads elitlag

 Jag är uppvuxen i Degerfors, en lite ort i Värmland, med min mamma pappa och två storasystrar.

Hela familjen har alltid varit involverad i volleyboll på ett eller annat sätt. Det var på det sättet jag blev introducerad till sporten. Jag började när jag var sex år gammal efter mycket tjat på mina föräldrar. Spelade i VK Orion i 10 år innan jag flyttade till Falköping för att gå på RIG (Sveriges Riksidrottsförbund i volleyboll). Där komponerade jag studier med volleyboll på heltid i 3 år. Efter studenten flyttade jag till Halmstad där jag nu gör min fjärde säsong. 

Jag kom till Halmstad säsong 13/14. Då gjorde jag min första riktiga säsong i elitserien. Jag blev utsedd till årets rookie, var med och vann klubbens första SM-guld på damsidan och var med och EM-kvalade med landslaget. Tror det var min mest framgångsrika säsong hittills. Eller iallafall den säsong där det hände mest saker. Åren efter tog vi ett SM-silver och förra året brons. 

Jag är en utåtriktad person som har lätt till skratt. Jag är en äkta känslomänniska som oftast är positiv och glad, som jag hoppas smitta av till min omgivning. På min fritid gillar jag att spendera tid med familj, vänner samt träffa nya människor. Jag är en målinriktad människa som vet vad jag vill både inom sporten och privat. Jag jobbar hårt för det jag vill och de personer jag bryr mig om. 

 Det här var lite kort om mig. Hoppas ni vill vara med och få en inblick i hur livet som volleybollspelare i elitserien är och följa mig och mitt lag mot våra mål. 

 

//Jonna

 

 

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen