Halmstad

Ny Sportchef klar för Halmstadtravet!

Jan-Olof Molin, en mycket välkänd profil i travkretsar, är den som tar över när René Jensen slutar i januari. Jan-Olof var den första personen jag tänkte på när det blev aktuellt med en rekrytering säger nuvarande sportchef Rene Jensen

[huge_it_slider id=”4″]

Lördagens V75-tävlingar avgjordes på Örebrotravet. Fyra olika tränare på Halmstadtravet tog tillsammans fyra V75-segrar. Som tidigare under 2017 fortsatte de sportliga framgångarna. Med detta i ryggen känns det extra bra att kunna meddela att vi nu gjort klart med vem som blir ny Sportchef på vår bana, säger Dag Ekner som är VD vid Halmstadtravet.

Jan-Olof Molin, en mycket välkänd profil i travkretsar, är den som tar över när René Jensen slutar i januari. Jan-Olof var den första personen jag tänkte på när det blev aktuellt med en rekrytering. Detta dels för Jan-Olof stora kompetens inom de områden han inom kort börjar arbeta inom, men också för att han har en sådan stark anknytning till Halmstad. Med Jan-Olof får vi en person som på ett positivt sätt kommer brinna för Halmstadtravets fortsatta utveckling, fortsätter Ekner.

Detta var en chans jag bara inte ville missa. Att få möjligheten att vara en del i Halmstadtravets utveckling in i framtiden känns som en härlig utmaning.

Mina år hos Kanal 75 har varit en häftig resa sedan deras start och vi har haft enormt roligt på vägen. Jag är ivrig att ta över efter René Jensen som gjort ett mycket gott arbete för banan de senaste 19 åren. Det är inte lätt att efterträda honom men jag är verkligen redo att anta den utmaningen, säger Jan-Olof Molin.

Rekryteringen av Jan-Olof kunde skett genom att vi inte hade genomfört en rekryteringsprocess. Men då hade vi inte vänt på alla stenar. Nu har vi gjort det och då känns det extra bra att kunna konstatera att Jan-Olof Molin är den vi vill ha, avslutar Ekner.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen